Siirry sisältöön

Paikallispuolustusharjoitus näkyy myös Naantalin Satamassa

Maavoimat harjoittelee paikallispuolustusta eri puolilla Suomea 2.-9.9.2022. Harjoitukset kehittävät paikallisjoukkojen valmiutta alueellisiin taistelu- ja suojaustehtäviin sekä vahvistavat viranomaisten yhteistoimintakykyä häiriötilanteissa koko maan alueella.

 

Naantalin Satamassa näkyy harjoitusjoukkoja viikon 36 aikana. Sataman alueella liikkuu Puolustusvoimien kalustoa ja sotilaita. Harjoituksen tavoitteena Puolustusvoimien osalta on harjoitella huoltovarmuuden kannalta kriittisen Naantalin Sataman ja sen alueella toimivien yritysten toimintojen suojaamista.

Puolustusvoimat toteuttaa kulunvalvontaa harjoituksen aikana. Sataman turva-toimialueella liikuttaessa on oltava kuvallinen henkilökortti mukana (kuten normaalistikin ISPS-säädösten mukaisesti).

Ensisijainen yhteyshenkilö harjoituksen aikana Naantalin Satamassa on Liikennepäällikkö Jussi Lehtonen, +358 50 438 3563.

Lue lisää paikallispuolustusharjoituksesta

Naantalin Satamassa näkyy harjoitusjoukkoja viikon 36 aikana. Sataman alueella liikkuu Puolustusvoimien kalustoa ja sotilaita.

Kuvat: Puolustusvoimat