Siirry sisältöön

Meriklusterin ja meriteollisuuden ammattilaiset kohtasivat jälleen Meriverkostot- tapahtumassa Naantalissa

Naantalin Satama Oy:n toimitusjohtaja Pasi Haarala luonnehti messupäivää hyvin onnistuneeksi: – ” tapahtumassa tapaa toki paljon vanhoja yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, mutta se tuo myös uusia tuttavuuksia, mikä on aina hienoa ”.

Naantalin kylpylä täyttyi 14.3. meriteollisuuden ja meriklusterin ammattilaisista ja asiantuntijoista, kun Naantalin kaupungin elinvoimapäällikkö Lassi Rosalan organisoima tapahtuma järjestettiin Naantalissa.

Messuvieraita tapahtuma houkutteli Naantaliin lähes 250 henkeä. Näytteilleasettajina oli  40 meriklusteriin tai meriteollisuuteen liittyvää yritystä.

Satama on ollut mukana tapahtumassa jo vuosien ajan. Ensimmäinen Meriverkostot-tapahtuma pidettiin aikoinaan satamaterminaalissa, jonka jälkeen tapahtumapaikaksi on luontevasti muokkautunut Naantalin SPA-kylpylä.

Satamalle tapahtuma toi jälleen uusia tuttavuuksia, antoi hyviä verkostoitumismahdollisuuksia ja se lisää sataman tunnettavuutta. Tapahtuma soveltuukin hyvin alueelliseksi ja tärkeäksi markkinointitapahtumaksi.

Naantalin Satama Oy:n toimitusjohtaja Pasi Haarala luonnehti messupäivää hyvin onnistuneeksi:
– ” tapahtumassa tapaa toki paljon vanhoja yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, mutta se tuo myös uusia tuttavuuksia, mikä on aina hienoa.”

 

Naantalin Satama Oy:n toimitusjohtaja Pasi Haarala luonnehti messupäivää hyvin onnistuneeksi:  – ” tapahtumassa tapaa toki paljon vanhoja yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, mutta se tuo myös uusia tuttavuuksia, mikä on aina hienoa ”.

 

Naantalin uudistuneessa terminaalissa pääkonttoria pitävä Stevena oli mukana myös messuilla. Stevena Oy:n Myynti- ja asiakkuuspäällikkö Janne Salonen pitää tapahtumaa hyvänä verkostoitumismahdollisuutena:  – se lisää yrityksen tunnettavuutta ja siellä on mukava kertoa satamaoperaattorin toiminnasta ja tulevista hankkeista kauempaakin tulleille.

 

Teksti: Tarja Siekkinen